ÜDVÖZLÜNK A SAJTÓSZOBÁBAN!

Ezen az oldalon a média képviselői minden információt megtudhatnak a KKV Marketing Expo konferenciáról, valamint a sajtóbelépők igényléséről. Ha további információt szeretne, vagy észrevétele lenne, kérem lépjen kapcsolatba kollégánkkal.

 

A MARKETING EXPO-RÓL

Az először 2010-ben megrendezett konferencia sorozat célja, hogy bemutassa és elérhetővé tegye a legfrissebb marketing stratégiákat és eszközöket a kisvállalkozások számára. A Marketing Expo Magyarország legnagyobb kkv marketing eseménye, konferencia, kiállítás és vásár, melyen több mint 1000 kis- és közepes vállalkozás tulajdonosa, valamint marketinges munkatársa vesz részt minden évben. A KKV Marketing Expo a sajtó számára nyitott, de regisztrációhoz kötött.

 

INFORMÁCIÓK A MARKETING COMMANDO-RÓL

Marketing Commando ( www.marketingcommando.hu ) Magyarország első és egyben piacvezető kisvállalatokra specializálódott marketing tanácsadó cége. Küldetése, hogy Magyarország a legnagyobb gazdasági erő, a kisvállalatok sikerén keresztül válhasson versenyképesebbé.

A vállalkozás alapítója és vezető tanácsadója Wolf Gábor kisvállalati marketing szakértő, a Kisvállalati Marketing Biblia szerzője, rendszeres szakmai publikációkkal és előadásokkal járul hozzá a kisvállalati marketing demokratizálásához.

A Marketing Commando Magyarországon elsőként indított kisvállalati marketing kurzust a felsőoktatásban, a Budapesti Metropolitan Egyetemmel közösen.

 

SAJTÓREGISZTRÁCIÓ

A KKV Marketing Expo a sajtó számára nyitott, de regisztrációhoz kötött. A jelentkezéshez kérem vegye fel a kapcsolatot Fülöp Zoltánnal, a Marketing Commando sajtómunkatársával az alábbi elérhetőségen: fulopzoli@hirnevugynokseg.hu . A regisztrációt minden esetben visszaigazoljuk.

A jelentkezésnél kérem vegye figyelembe, hogy a résztvevők száma limitált, ezért nem tudjuk minden jelentkezőnek garantálni a részvételt. A regisztrációk elfogadása a regisztráció sorrendje és a képviselt médium relevanciája alapján történik.

A rendezvénnyel kapcsolatos további információkkal, valamint más marketing témájú kérdésekben készséggel állunk az újságíró kollégák rendelkezésére.

Fülöp Zoltán
06 30 66 44 029
fulopzoli@hirnevugynokseg.hu